„Społem" WSS Śródmieście wraz z partnerami handlowymi wspierają ogólnopolski program „Żyj smacznie i zdrowo"
„Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców Śródmieście w Warszawie od lat angażuje się w realizację działań na rzecz środowiska, m.in. w ramach wspólnego projektu z Mazowiecką Agencją Handlową „Społem" Sp. z o.o. i partnerami handlowymi pt.: „Właściwe odżywianie pomaga w nauce". Spółdzielnia i partnerzy handlowi włączają się również w inne akcje, niekoniecznie inicjowane przez „Społem", czego potwierdzeniem jest ogólnopolski program „Żyj smacznie i zdrowo", realizowany przez „Winiary".
40. urodziny pizzerii w „Poranku" słupskiej „Społem" PSS
W dniu 8 marca br. bar „Poranek" w Słupsku, należący do słupskiej „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców, świętował 40. urodziny swojej pizzerii. Z tej okazji pizzeria w „Poranku", w godzinach 11-16, zorganizowała degustację pizzy. Równo 40 lat temu, w dniu 8 marca 1975 roku, w słupskim barze „Poranek" otwarto pierwszą w Polsce pizzerię.
Uroczyste otwarcie „Galerii Leśnej" oraz jubileusz 92-lecia powstania „Społem" PSS w Hajnówce
W dniu 6 marca br „Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Hajnówce uroczyście świętowała oddanie do użytku budynku „Galerii Leśnej". Wydarzenie to zostało połączone z uroczystością jubileuszu 92-lecia powstania hajnowskiej spółdzielni.
Chleb „Tadek" z piekarni „Społem" PSS w Niemodlinie otrzymał certyfikat „Doceń polskie"
W styczniu br. chleb „Tadek", na naturalnym zakwasie, z piekarni „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Niemodlinie, zdobył certyfikat Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie".