Pandemia zmieniła podejście Polaków do zakupów pieczywa
Aktualnie w większych sieciach handlowych widać zwiększony popyt na pieczywo i ciasta pakowane. Natomiast w naszych sklepach firmowych klienci kupują tak jak dotychczas. Nadal dobrze sprzedają się wyroby niepakowane. Wprowadzone zasady podwyższonej higieny budzą wśród klientów zaufanie – mówi serwisowi wiadomoscihandlowe.pl Janusz Kazimierczuk, prezes SPC.
Sklepy spożywcze w czasie pandemii
Stanisław Rojek, jeden z kierowników supermarketu TSS Społem „Dąbrówka" w Tarnowie opowiada o pracy podczas stanu epidemii, stosowanych środkach bezpieczeństwa w sklepie i zachowaniu klientów.
Konkurs Wiadomości Handlowych – „Najlepsze Stoisko Mięsno-Wędliniarskie 2020" rozstrzygnięty.
Zwieńczeniem V Kongresu Mięsnego była uroczysta gala, w trakcie której ogłoszono wyniki plebiscytu Najlepsze Stoisko Mięsno-Wędliniarskie 2020. 0 ten zaszczytny tytuł ubiegało ponad 250 placówek z całej Polski. Selekcji kandydatów dokonali redaktorzy magazynu „Wiadomości Handlowe", którzy wytypowali finalistów w trzech kategoriach.