krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
KZRSS „Społem" informuje o zawartym porozumieniu o współpracy z firmą Net Innovation Software z Białegostoku.
aaa
Z okazji obchodów 115-lecia swojej działalności PSS Społem w Garwolinie zorganizowała piknik, na który zaproszono pracowników, emerytów oraz członków Spółdzielni.
aaa
Wiesław Depa prezes PSS Społem w Rzeszowie otrzymał nagrodę specjalną „MECENAS KULTURY PODKARPACKIEJ 2023"
aaa
Krzysztof Klenczon pracował w Społem!
Grażyna Saj-Klocek odnalazła w archiwach Spółdzielni zaskakujące dokumenty dotyczące jego zatrudnienia w 1960r.
aaa
Spotkanie studentów Europeistyki Uniwersytetu Warszawskiego z przedstawicielami spółdzielczości konsumenckiej „Społem"
Tematem spotkania była: „Spółdzielczość w Polsce, w UE i na świecie" oraz perspektywy zawodowe dla studentów.
aaa
Po generalnej przebudowie, PSS Szczecin otworzył dla klientów sklep Orion przy ul. Księcia Bogusława X 18a
Sklep mieści się w tym samym miejscu od 1973 r., a na swoje pięćdziesięciolecie otrzymał nowoczesny wygląd.
aaa
Społem Coop na szczycie Kilimandżaro!
Łukasz Bogdanowski ze stowarzyszeniem „Szlak Mi Się Trafił" zdobył Kilimandżaro.
Copyright by KZRSS "Społem"

Wspierajmy lokalnych przedsiębiorców!

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR II/2021 Opublikowano: środa, 14, kwiecień 2021

Urząd Miasta Stalowa Wola w ramach cyklu „Dobre bo stalowowolskie" przygotował film promujący Zakład Piekarsko – Ciastkarski „Społem", który zaopatruje swoich klientów w świeże i pachnące pieczywo niezmiennie od ponad 45 lat.

W bogatej ofercie piekarni znajduje się nie tylko pieczywo podstawowe, jak chleb i bułki, ale także szeroka gama wyrobów ciastkarskich i cukierniczych. Wyroby produkowane są według sprawdzonych receptur przy zastosowaniu tradycyjnych metod, z zachowaniem szczególnej dbałości o jakość surowca i przebieg całego procesu technologicznego.
W związku ze zmieniającymi się preferencjami w spożyciu pieczywa zakład stara się stale dostosowywać do potrzeb klientów poprzez wprowadzanie nowych asortymentów, tak aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Obecnie produkuje około 150 wyrobów, wśród których znajdują się chleby na naturalnym zakwasie, chleby foremkowe o przedłużonym okresie trwałości i wysokich walorach odżywczych z dodatkiem nasion m. in. słonecznika, dyni, sezamu i siemienia lnianego, bułki, drożdżówki, ciasta i torty. Wyroby doskonale nadają się na przyjęcia, spotkania oraz święta i imprezy okolicznościowe, a potwierdzeniem ich wysokiej jakości są liczne wyróżnienia i nagrody, które otrzymały w ostatnich latach.