krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Kolejna Konferencja „SPOŁEM 2024" już za nami!
aaa
SYSTEM KAUCYJNY - PRAKTYCZNE WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE WDRAŻANIA NOWYCH PRZEPISÓW
Zapraszamy na spotkanie z ekspertem!
aaa
Nowo wyremontowany sklep „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Białej Podlaskiej
aaa
Pierwsze posiedzenie zgromadzenia ogólnego KRS
Wzięło w nim udział 99 ze 102 delegatów wybranych na VII Kongresie. Zgromadzenie wybrało Zarząd Krajowej Rady Spółdzielczej, Prezydium Zgromadzenia...
aaa
W dniach 22-23 stycznia 2024 r. obradował VII Kongres Spółdzielczości, który jest najwyższym organem samorządu spółdzielczego w Polsce.
Copyright by KZRSS "Społem"

PSS Społem Kielce oferuje swoje produkty garmażeryjne w nowych opakowaniach !

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR II/2021 Opublikowano: czwartek, 13, maj 2021

Do sklepów sieci kieleckiego Społem trafiły produkty garmażeryjne własnego wyrobu w nowych, estetycznych i czytelnych dla konsumentów opakowaniach. Dobrze znane klientom, smaczne pierogi, naleśniki, krokiety inne wyroby wytwarzane są w Barze Ludwik.

Dzięki dystrybucji do sieci sklepów Spółdzielni mogą być degustowane przez szerszą rzeszę odbiorców. Nowa szata graficzna opakowań jest teraz bardziej atrakcyjna wizualnie, ma kolorową grafikę dzięki której łatwiej wpada w oko i jest przede wszystkim bardziej czytelna dla klientów - to ukłon w ich stronę oraz krok w nowoczesność. „Na nowych opakowaniach konsumenci znajdą wszelkie potrzebne informacje o produkcie, dotyczące na przykład ich składników, sposobu przechowywania i terminu przydatności do spożycia, wartości odżywczych, kalorii oraz sposobu przygotowania do spożycia" informuje Małgorzata Janik, kierowniczka Baru Ludwik w Kielcach. Wszystkie produkty pakowane są w atmosferze obojętnego gazu ochronnego, dzięki temu nie zwierają substancji konserwujących i zachowują najwyższą jakość przez dłuższy termin. PSS Kielce poszerzyła także swoją ofertę garmażeryjną. W menu możemy znaleźć nowe zestawy obiadowe, wszystkie przygotowane na bazie świeżych, lokalnych produktów. Nowe potrawy już spotkały się z dużym zainteresowaniem klientów . Z wielka nadzieją kierownictwo baru oczekuje na opinię o oferowanym menu.