krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Kolejna Konferencja „SPOŁEM 2024" już za nami!
aaa
SYSTEM KAUCYJNY - PRAKTYCZNE WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE WDRAŻANIA NOWYCH PRZEPISÓW
Zapraszamy na spotkanie z ekspertem!
aaa
Nowo wyremontowany sklep „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Białej Podlaskiej
aaa
Pierwsze posiedzenie zgromadzenia ogólnego KRS
Wzięło w nim udział 99 ze 102 delegatów wybranych na VII Kongresie. Zgromadzenie wybrało Zarząd Krajowej Rady Spółdzielczej, Prezydium Zgromadzenia...
aaa
W dniach 22-23 stycznia 2024 r. obradował VII Kongres Spółdzielczości, który jest najwyższym organem samorządu spółdzielczego w Polsce.
Copyright by KZRSS "Społem"

Konkurs „Echa Dnia" na najlepsze przepisy czytelników na domowe przetwory z produktami kieleckiej WSP„Społem"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR III/2016 Opublikowano: środa, 10, sierpień 2016

Trwa konkurs „Echa Dnia" na najlepsze przepisy czytelników na domowe przetwory z produktami kieleckiej Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem".
Aby wziąć udział w konkursie należy przesłać przepis na przetwór z wykorzystaniem octu spirytusowego marki „Społem" na oba wskazane adresy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. oraz Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. .

Czytelnicy mogą głosować na, ich zdaniem, najlepszy przepis. Przepisy ocenią także eksperci – szefowie kuchni z regionalnych restauracji. Ostateczny werdykt to suma głosów po połowie czytelników oraz jury. Można głosować za pomocą SMS, facebooka oraz klików na portalu echodnia.eu. (http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/plebiscyt/przepis-z-octem-spolem,34995,t,id.html)
W konkursie na najlepszy domowy przetwór jest do wygrania 10 koszy ze znakomitymi produktami kieleckiej WSP „Społem" – dla 10-ciu autorów najwyżej ocenionych przepisów.
Każdy kosz zawiera: Majonez Kielecki 700 ml, Majonez Kielecki 500 ml, Majonez Kielecki Omega-3 310 m1, Musztardę Kielecką delikatesową stołowa 545 g, Musztardę Kielecką grillową 545 g, Sos Kielecki hamburgerowy 335 g, Sos Kielecki amerykański 335 g, Sos Kielecki czosnkowy 335 g, Ocet spirytusowy 10% 500ml i Chrzan luksusowy 180 g. Ponadto trzech autorów najlepszych przepisów będzie mogło zaprezentować swoje przepisy w „Echu Dnia".

Przepisy mozna przesyłać do końca września 2016.