krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Uroczysta Gala 150-lecia Spółdzielczości Spożywców „Społem" w Polsce
12 września br. na Zamku Królewskim w Warszawie, odbyła się uroczysta gala jubileuszowa, z udziałem ponad 300 przedstawicieli spółdzielni „Społem" ...
aaa
Jubileusz 100-lecia „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Bochni
aaa
Otwarcie nowego – największego sklepu PSS „Społem" w Kielcach
1200 metrów kwadratowych powierzchni i 26-osobowa załoga sprzedawców, a także największe stoisko mięsno-wędliniarskie wraz z serwisem serów...
aaa
Ósmy bar przy sklepie PSS Społem w Białymstoku juz otwarty.
Lokal znajduje się na części powierzchni obiektu "Pogodny" przy ul. Pogodnej 6 w Białymstoku.
aaa
Kieleckie „Społem" świętowało 100 lat działalności.
Podczas uroczystego walnego zgromadzenia członków w restauracji Winnica w Kielcach, nagrodzono kielecką spółdzielnię oraz jej wieloletnich pracowników.
Copyright by KZRSS "Społem"

60 sklep Spółdzielni Piekarsko-Ciastkarskiej z Warszawy

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR III/2019 Opublikowano: piątek, 30, sierpień 2019

Spółdzielnia Piekarsko – Ciastkarska z Warszawy posiada już 60 sklepów firmowych. Otwarty 24 lipca sklep jestr trzecim w Legionowie i 60 w całej firmowej sieci.
W ofercie nowego punktu handlowego jest blisko dwadzieścia rodzajów kanapek, w tym także z pastami robionymi na miejscu, kanapki wegańskie oraz wrapy. Są one przygotowywane na bazie chlebów pełnoziarnistych, chlebów na naturalnym zakwasie oraz bułek wypiekanych na miejscu, z surowego, niemrożonego ciasta oraz bajgli i croissantów.

Dodatkowo proponowane jest kilkanaście rodzajów pizzy, podawanej w całości lub kawałkach. Ciasto jest oczywiście autorskiej receptury SPC. W lokalu przygotowuje się także świeże sałatki, koktajle, jogurty z owocami, soki wyciskane na miejscu. Nie należy zapominać o drożdżówkach, w tym jagodziankach, wypiekanych w sklepie z surowego ciasta. Oczywiście poza ofertą gastronomiczną, można kupić także pieczywo i ciasto oraz wypić aromatyczną kawę, oraz świeżo wyciskane soki.
W sklepie prowadzony jest również wypiek pieczywa produkowanego metodą Cool Rising (z surowych kęsów ciasta, długo fermentowanych w niskich temperaturach).

Sklep posiada optymalną powierzchnię. Pozwoliło to na dobre wyeksponowanie sprzedawanych produktów, ale też wydzielono sporo miejsca na ich konsumpcję.

  • sisIII2019_warszawal03
  • sisIII2019_warszawal04
  • sisIII2019_warszawal05