krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Sejm ustanowił rok 2025 Rokiem Stefana Żeromskiego z okazji 100 rocznicy jego śmierci.
"To jeden z najwybitniejszych polskich pisarzy, duchowy autorytet polskiej inteligencji, autor opowiadań, powieści i dramatów, które ukształtowały narodowe...
aaa
Informacja o obradach Nadzwyczajnego Zjazdu Delegatów KZRSS „Społem”.
aaa
W grudniu 2024 r. oraz styczniu 2025 r. serdecznie zapraszamy na szkolenie Bilans 2024!
aaa
Po trwającej niecałe pół roku budowie „Społem” PSS „Jedność” w Częstochowie otworzyła swój 45 sklep
Sklep zlokalizowany jest w dzielnicy Lisiniec, wśród niskiej zabudowy jednorodzinnej....
aaa
Uroczyste odsłonięcie pamiątkowej tablicy Stanisława Wojciechowskiego
23 października 2024 r. w siedzibie KZRSS „Społem" uroczyście odsłonięto tablicę ku pamięci Stanisława Wojciechowskiego...
Copyright by KZRSS "Społem"

Konferencja Pieczywo - Smak, Zdrowie, Ekonomia

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR IV/2019 Opublikowano: piątek, 18, październik 2019

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego oraz redakcja „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego" zapraszają na:

Konferencję dla producentów pieczywa: PIECZYWO – SMAK, ZDROWIE, EKONOMIA

sfinansowaną z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych

PROGRAM
10.30 Rejestracja uczestników
11.00 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników
11.15 Smak jako kluczowy element jakości pieczywa – dr hab. Anna Diowksz (Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ)
12.00 Pieczywo a zdrowie - dlaczego warto jeść i jakie wybierać? – dr inż. Joanna Rachtan-Janicka (Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW)
12.45 Przerwa na kawę
13.10 Determinanty rozwoju rynku zbożowego w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem produktów piekarniczych i cukierniczych -Marzena Trajer
Dyrektor Biura Analiz i Strategii Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa.
13.50 Dyskusja

Termin: 22 października 2019, godz. 11.00
Miejsce: Warszawa, ul. Czackiego 3/5 (sala A, III piętro)