krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Spotkanie z Głównym Inspektorem Pracy w siedzibie Pracodawców RP
aaa
Globalny kryzys instytucji multilateralnych – głosy z seminarium na Uniwersytecie Warszawskim
aaa
Leszczyński Festiwal Sportu 2025
W sobotę 6 września odbył się Półmaraton Leszczyński, była to jego druga edycja.
aaa
Zachęcamy do zapoznania się z przewodnikiem po systemie kaucyjnym
Przewodnik zawiera materiały informacyjne dla klientów
aaa
Spółdzielnie budują lepszy świat - obchody Międzynarodowego Dnia Spółdzielczości w Senacie RP
aaa
Zachęcamy wszystkie spółdzielnie do włączenie się w akcje promocji znaku Społem!
aaa
Czym jest spółdzielczość?
Copyright by KZRSS "Społem"

Konferencja Pieczywo - Smak, Zdrowie, Ekonomia

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR IV/2019 Opublikowano: piątek, 18, październik 2019

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego oraz redakcja „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego" zapraszają na:

Konferencję dla producentów pieczywa: PIECZYWO – SMAK, ZDROWIE, EKONOMIA

sfinansowaną z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych

PROGRAM
10.30 Rejestracja uczestników
11.00 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników
11.15 Smak jako kluczowy element jakości pieczywa – dr hab. Anna Diowksz (Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ)
12.00 Pieczywo a zdrowie - dlaczego warto jeść i jakie wybierać? – dr inż. Joanna Rachtan-Janicka (Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW)
12.45 Przerwa na kawę
13.10 Determinanty rozwoju rynku zbożowego w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem produktów piekarniczych i cukierniczych -Marzena Trajer
Dyrektor Biura Analiz i Strategii Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa.
13.50 Dyskusja

Termin: 22 października 2019, godz. 11.00
Miejsce: Warszawa, ul. Czackiego 3/5 (sala A, III piętro)