krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
100 lat „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Zamościu
Jubileuszowa Gala wieńczyła obchody 100-lecia funkcjonowania Spółdzielni.
aaa
Wystawa w Muzeum Historii Spółdzielczości. Kapitał kolektywny
aaa
150 lat Społem WSS Śródmieście w Warszawie
W warszawskim klubie Space świętowali swój wyjątkowy jubileusz członkowie i pracownicy WSS.
aaa
Uroczysta Gala 150-lecia Spółdzielczości Spożywców „Społem" w Polsce
12 września br. na Zamku Królewskim w Warszawie, odbyła się uroczysta gala jubileuszowa, z udziałem ponad 300 przedstawicieli spółdzielni „Społem" ...
aaa
Jubileusz 100-lecia „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Bochni
Copyright by KZRSS "Społem"

Konferencja Pieczywo - Smak, Zdrowie, Ekonomia

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR IV/2019 Opublikowano: piątek, 18, październik 2019

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego oraz redakcja „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego" zapraszają na:

Konferencję dla producentów pieczywa: PIECZYWO – SMAK, ZDROWIE, EKONOMIA

sfinansowaną z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych

PROGRAM
10.30 Rejestracja uczestników
11.00 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników
11.15 Smak jako kluczowy element jakości pieczywa – dr hab. Anna Diowksz (Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ)
12.00 Pieczywo a zdrowie - dlaczego warto jeść i jakie wybierać? – dr inż. Joanna Rachtan-Janicka (Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW)
12.45 Przerwa na kawę
13.10 Determinanty rozwoju rynku zbożowego w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem produktów piekarniczych i cukierniczych -Marzena Trajer
Dyrektor Biura Analiz i Strategii Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa.
13.50 Dyskusja

Termin: 22 października 2019, godz. 11.00
Miejsce: Warszawa, ul. Czackiego 3/5 (sala A, III piętro)