krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Mazowieckie spotkanie samorządowców i spółdzielców
aaa
Projekt kształcenia rezerw kadry zarządzającej spółdzielniami
Cykl szkoleń dedykowany kadrze kierowniczej zarządzającej spółdzielniami zrzeszonymi w KZRSS „Społem"
aaa
Uroczyste otwarcie nowego SEZAMU"
Centrum Marszałkowska to wspólna inwestycja „Społem" WSS Śródmieście i BBI Development...
aaa
Zapraszamy do Biblioteki Uniwersytetu Jana Kochanowskiego w Kielcach na wystawę „Polska reklama socjalistyczna w latach 1945-1989"
Copyright by KZRSS "Społem"

Prawdy i mity na temat glutenu

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR IV/2018 Opublikowano: czwartek, 22, listopad 2018

Zapraszymy do obejrzenia nagrania konferencji zorganizowanej przez Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, która odbyła się 20 listopada w Warszawie na temat roli pieczywa w żywieniu, ze szczególnym uwzglednieniem glutenu.

Część pierwsza:

Część druga:

Konferencja prasowa: