krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Otwarcie wystawy jubileuszowej z okazji 150-lecia polskiej spółdzielczości spożywców w Muzeum Historii Spółdzielczości w Warszawie.
aaa
Supermarket „Batory" należący do PSS „Społem" w Hajnówce wyróżniony
W trakcie IV Kongresu Mięsnego rozstrzygnięto plebiscyt na najlepsze stoiska mięsno-wędliniarskie...
aaa
Złożenie kwiatów na Cmentarzu Powązkowskim - 150 urodziny prezydenta Stanisława Wojciechowskiego
aaa
„Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Rzeszowie laureatem konkursu Pracodawca Przyjazny Pracownikom
Celem konkursu jest promowanie pracodawców, którzy wyróżniają się w stosowaniu dobrych praktyk w zakresie przestrzegania przepisów prawa pracy...
Copyright by KZRSS "Społem"

Prawdy i mity na temat glutenu

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR IV/2018 Opublikowano: czwartek, 22, listopad 2018

Zapraszymy do obejrzenia nagrania konferencji zorganizowanej przez Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, która odbyła się 20 listopada w Warszawie na temat roli pieczywa w żywieniu, ze szczególnym uwzglednieniem glutenu.

Część pierwsza:

Część druga:

Konferencja prasowa: