krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
150 lat spółdzielczości spożywców w Polsce.
1 lutego, dokładnie 150 lat od zarejestrowania statutu Stowarzyszenia Spożywczego „Merkury" w Warszawie...
aaa
„Społem" PSS w Śremie otworzyła Dom Handlowy „Kamienica"
W wyniku przebudowy i modernizacji dwóch należących do spółdzielni kamienic powstał niewielki dom handlowy.
aaa
Ponowne otwarcie częstochowskiego Sezamu
Należący do „Społem" PSS w Częstochowie, Spółdzielczy Dom Handlowy Sezam funkcjonuje od 1983r
aaa
Mazowieckie spotkanie samorządowców i spółdzielców
Copyright by KZRSS "Społem"

Prawdy i mity na temat glutenu

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR IV/2018 Opublikowano: czwartek, 22, listopad 2018

Zapraszymy do obejrzenia nagrania konferencji zorganizowanej przez Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, która odbyła się 20 listopada w Warszawie na temat roli pieczywa w żywieniu, ze szczególnym uwzglednieniem glutenu.

Część pierwsza:

Część druga:

Konferencja prasowa: