krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Kieleckie „Społem" świętowało 100 lat działalności. Podczas uroczystego walnego zgromadzenia członków w restauracji Winnica w Kielcach, nagrodzono kielecką spółdzielnię oraz jej wieloletnich pracowników.
aaa
Konferencja Społem „Rola społeczna Spółdzielczości"
To była druga z cyklu konferencji organizowanych przez KZRSS Społem z okazji 150-lecia spółdzielczości spożywców.
aaa
Jubileusz 100-lecia „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Andrychowie
W dniu 14.06.2019r. w Miejskim Domu Kultury w Andrychowie uroczyście obchodzono 100-lecie...
aaa
Handlowy Hermes dla „Społem"
XXI Wiosenne Ogólnopolskie Spotkanie Czołowych Postaci Świata FMCG i HoReCa...
Copyright by KZRSS "Społem"

Nagrody i wyróżnienia dla „Społem" WSS Śródmieście i jej pracowników

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR IV/2018 Opublikowano: środa, 31, październik 2018

Do organizowanego przez Lożę Warszawską Business Centre Club, jego Grupę HR oraz spółkę 4Business&People konkursu Pracownik Roku 2018r. spółdzielnia zgłosiła trzy osoby, które według konkursowych kryteriów pretendowały do uzyskania tytułu Mentora , Długodystansowca lub Inicjatora. Pracownik dzielący się swoim doświadczeniem, wiedzą, inspirujący do rozwoju umiejętności zawodowych nowych pracowników mógł zostać mentorem. Tytuł Długodystansowca przeznaczony był dla pracownika lojalnego, z inicjatywą i zaangażowaniem budującym wartość firmy. O trzeci tytuł ubiegali się ci, którzy dzięki aktywności, pomysłom i rozwiązaniom przynieśli firmie realne korzyści.

Celem konkursu było docenienie najlepszych pracowników, a także promocja pozapłacowego ich motywowania. Kapituła konkursu przyznała Nagrodę Specjalną Bogusławowi Pieńkowskiemu dyrektorowi Hali Mirowskiej, który łączy w swojej pracy zarówno rolę mentora, długodystansowca jak i inicjatora. Nagrodę w kategorii Długodystansowiec otrzymała Bożena Woś pełniąca funkcję kierownik stoiska spożywczego w w/w Hali Mirowskiej.
„Społem" WSS Śródmieście włączyła się w projekt Stowarzyszenia Historycznego Mazowsza Północnego „Niepodległa w kuchni, modzie i tańcu". Projekt oparty na warsztatach, prowadzany w filii Centrum Kultury Wilanów w ALTO WILANÓW - , gdzie funkcjonuje m.in. placówka SEZAM. W warsztatach cukierniczych Tort dla Niepodległej wzięli udział zarówno dorośli jak i dzieci. Recepturę jak i pomoc przy ich powstaniu oferowała dyplomowana dietetyczka. Wkład WSS w projekt to przekazanie niektórych produktów do powstania finalnych tortów.