krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
SPOŁEM COOP NA SZCZYCIE KILIMANDŻARO !
Łukasz Bogdanowski ze stowarzyszeniem „Szlak Mi Się Trafił" zdobył Kilimandżaro.
aaa
Zarząd KZRSS „Społem" w Warszawie serdecznie zaprasza prezesów i członków zarządów spółdzielni na kolejną, wiosenną konferencję „SPOŁEM 2023"
aaa
Ogólnopolski program Doceń Polskie ponownie certyfikował Chleb Żytni produkowany przez PSS Głogów
Wyróżnienie to przyznawane jest wyłącznie najwyższej jakości polskim produktom spożywczym
aaa
Pierwsze w Historii Euro Coop posiedzenie Prezydium poza siedzibą organizacji
W dniach 22-24 lutego br. Związek stał się gospodarzem pierwszego w historii tej organizacji spotkania Prezydium poza jej siedzibą.
aaa
Fundacja „Hospicjum głogowskie" przyznała nagrody FILANTROP 2023
Wśród wyróżnionych PSS Głogów.
aaa
W OBRONIE „CHLEBA POWSZEDNIEGO" !
Celem działań Związku jest zbudowanie szerokiej koalicji „ZA CHLEBEM" ponadpartyjnej i ponad podziałami.
Copyright by KZRSS "Społem"

Wspierajmy lokalnych przedsiębiorców!

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR II/2021 Opublikowano: środa, 14, kwiecień 2021

Urząd Miasta Stalowa Wola w ramach cyklu „Dobre bo stalowowolskie" przygotował film promujący Zakład Piekarsko – Ciastkarski „Społem", który zaopatruje swoich klientów w świeże i pachnące pieczywo niezmiennie od ponad 45 lat.

W bogatej ofercie piekarni znajduje się nie tylko pieczywo podstawowe, jak chleb i bułki, ale także szeroka gama wyrobów ciastkarskich i cukierniczych. Wyroby produkowane są według sprawdzonych receptur przy zastosowaniu tradycyjnych metod, z zachowaniem szczególnej dbałości o jakość surowca i przebieg całego procesu technologicznego.
W związku ze zmieniającymi się preferencjami w spożyciu pieczywa zakład stara się stale dostosowywać do potrzeb klientów poprzez wprowadzanie nowych asortymentów, tak aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Obecnie produkuje około 150 wyrobów, wśród których znajdują się chleby na naturalnym zakwasie, chleby foremkowe o przedłużonym okresie trwałości i wysokich walorach odżywczych z dodatkiem nasion m. in. słonecznika, dyni, sezamu i siemienia lnianego, bułki, drożdżówki, ciasta i torty. Wyroby doskonale nadają się na przyjęcia, spotkania oraz święta i imprezy okolicznościowe, a potwierdzeniem ich wysokiej jakości są liczne wyróżnienia i nagrody, które otrzymały w ostatnich latach.