krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Zgromadzenia Ogólne ICA, CCW oraz Euro Coop
W każdym z tych spotkań uczestniczył Krajowy Związek Rewizyjny Spółdzielni Spożywców „Społem" reprezentowany przez Prezesa Związku Ryszarda Jaśkowskiego
aaa
Urbi Meritus - Zasłużony Miastu dla Jana Kuleszy, prezesa PSS w Białymstoku
Pan Prezes został wyróżniony za natychmiastową pomoc i wsparcie działań Miasta Białystok na rzecz Ukrainy oraz uchodźców z Ukrainy przebywających...
aaa
2 lipca obchodzimy Międzynarodowy Dzień Spółdzielczości
Copyright by KZRSS "Społem"

PSS Społem Kielce oferuje swoje produkty garmażeryjne w nowych opakowaniach !

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR II/2021 Opublikowano: czwartek, 13, maj 2021

Do sklepów sieci kieleckiego Społem trafiły produkty garmażeryjne własnego wyrobu w nowych, estetycznych i czytelnych dla konsumentów opakowaniach. Dobrze znane klientom, smaczne pierogi, naleśniki, krokiety inne wyroby wytwarzane są w Barze Ludwik.

Dzięki dystrybucji do sieci sklepów Spółdzielni mogą być degustowane przez szerszą rzeszę odbiorców. Nowa szata graficzna opakowań jest teraz bardziej atrakcyjna wizualnie, ma kolorową grafikę dzięki której łatwiej wpada w oko i jest przede wszystkim bardziej czytelna dla klientów - to ukłon w ich stronę oraz krok w nowoczesność. „Na nowych opakowaniach konsumenci znajdą wszelkie potrzebne informacje o produkcie, dotyczące na przykład ich składników, sposobu przechowywania i terminu przydatności do spożycia, wartości odżywczych, kalorii oraz sposobu przygotowania do spożycia" informuje Małgorzata Janik, kierowniczka Baru Ludwik w Kielcach. Wszystkie produkty pakowane są w atmosferze obojętnego gazu ochronnego, dzięki temu nie zwierają substancji konserwujących i zachowują najwyższą jakość przez dłuższy termin. PSS Kielce poszerzyła także swoją ofertę garmażeryjną. W menu możemy znaleźć nowe zestawy obiadowe, wszystkie przygotowane na bazie świeżych, lokalnych produktów. Nowe potrawy już spotkały się z dużym zainteresowaniem klientów . Z wielka nadzieją kierownictwo baru oczekuje na opinię o oferowanym menu.