krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Sejm ustanowił rok 2025 Rokiem Stefana Żeromskiego z okazji 100 rocznicy jego śmierci.
"To jeden z najwybitniejszych polskich pisarzy, duchowy autorytet polskiej inteligencji, autor opowiadań, powieści i dramatów, które ukształtowały narodowe...
aaa
Informacja o obradach Nadzwyczajnego Zjazdu Delegatów KZRSS „Społem”.
aaa
W grudniu 2024 r. oraz styczniu 2025 r. serdecznie zapraszamy na szkolenie Bilans 2024!
aaa
Po trwającej niecałe pół roku budowie „Społem” PSS „Jedność” w Częstochowie otworzyła swój 45 sklep
Sklep zlokalizowany jest w dzielnicy Lisiniec, wśród niskiej zabudowy jednorodzinnej....
aaa
Uroczyste odsłonięcie pamiątkowej tablicy Stanisława Wojciechowskiego
23 października 2024 r. w siedzibie KZRSS „Społem" uroczyście odsłonięto tablicę ku pamięci Stanisława Wojciechowskiego...
Copyright by KZRSS "Społem"

60 sklep Spółdzielni Piekarsko-Ciastkarskiej z Warszawy

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR III/2019 Opublikowano: piątek, 30, sierpień 2019

Spółdzielnia Piekarsko – Ciastkarska z Warszawy posiada już 60 sklepów firmowych. Otwarty 24 lipca sklep jestr trzecim w Legionowie i 60 w całej firmowej sieci.
W ofercie nowego punktu handlowego jest blisko dwadzieścia rodzajów kanapek, w tym także z pastami robionymi na miejscu, kanapki wegańskie oraz wrapy. Są one przygotowywane na bazie chlebów pełnoziarnistych, chlebów na naturalnym zakwasie oraz bułek wypiekanych na miejscu, z surowego, niemrożonego ciasta oraz bajgli i croissantów.

Dodatkowo proponowane jest kilkanaście rodzajów pizzy, podawanej w całości lub kawałkach. Ciasto jest oczywiście autorskiej receptury SPC. W lokalu przygotowuje się także świeże sałatki, koktajle, jogurty z owocami, soki wyciskane na miejscu. Nie należy zapominać o drożdżówkach, w tym jagodziankach, wypiekanych w sklepie z surowego ciasta. Oczywiście poza ofertą gastronomiczną, można kupić także pieczywo i ciasto oraz wypić aromatyczną kawę, oraz świeżo wyciskane soki.
W sklepie prowadzony jest również wypiek pieczywa produkowanego metodą Cool Rising (z surowych kęsów ciasta, długo fermentowanych w niskich temperaturach).

Sklep posiada optymalną powierzchnię. Pozwoliło to na dobre wyeksponowanie sprzedawanych produktów, ale też wydzielono sporo miejsca na ich konsumpcję.

  • sisIII2019_warszawal03
  • sisIII2019_warszawal04
  • sisIII2019_warszawal05