krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Spotkanie studentów Europeistyki Uniwersytetu Warszawskiego z przedstawicielami spółdzielczości konsumenckiej „Społem"
Tematem spotkania była: „Spółdzielczość w Polsce, w UE i na świecie" oraz perspektywy zawodowe dla studentów.
aaa
Po generalnej przebudowie, PSS Szczecin otworzył dla klientów sklep Orion przy ul. Księcia Bogusława X 18a
Sklep mieści się w tym samym miejscu od 1973 r., a na swoje pięćdziesięciolecie otrzymał nowoczesny wygląd.
aaa
Społem Coop na szczycie Kilimandżaro!
Łukasz Bogdanowski ze stowarzyszeniem „Szlak Mi Się Trafił" zdobył Kilimandżaro.
aaa
Ogólnopolski program Doceń Polskie ponownie certyfikował Chleb Żytni produkowany przez PSS Głogów
Wyróżnienie to przyznawane jest wyłącznie najwyższej jakości polskim produktom spożywczym
Copyright by KZRSS "Społem"

Nagrody i wyróżnienia dla „Społem" WSS Śródmieście i jej pracowników

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR IV/2018 Opublikowano: środa, 31, październik 2018

Do organizowanego przez Lożę Warszawską Business Centre Club, jego Grupę HR oraz spółkę 4Business&People konkursu Pracownik Roku 2018r. spółdzielnia zgłosiła trzy osoby, które według konkursowych kryteriów pretendowały do uzyskania tytułu Mentora , Długodystansowca lub Inicjatora. Pracownik dzielący się swoim doświadczeniem, wiedzą, inspirujący do rozwoju umiejętności zawodowych nowych pracowników mógł zostać mentorem. Tytuł Długodystansowca przeznaczony był dla pracownika lojalnego, z inicjatywą i zaangażowaniem budującym wartość firmy. O trzeci tytuł ubiegali się ci, którzy dzięki aktywności, pomysłom i rozwiązaniom przynieśli firmie realne korzyści.

Celem konkursu było docenienie najlepszych pracowników, a także promocja pozapłacowego ich motywowania. Kapituła konkursu przyznała Nagrodę Specjalną Bogusławowi Pieńkowskiemu dyrektorowi Hali Mirowskiej, który łączy w swojej pracy zarówno rolę mentora, długodystansowca jak i inicjatora. Nagrodę w kategorii Długodystansowiec otrzymała Bożena Woś pełniąca funkcję kierownik stoiska spożywczego w w/w Hali Mirowskiej.
„Społem" WSS Śródmieście włączyła się w projekt Stowarzyszenia Historycznego Mazowsza Północnego „Niepodległa w kuchni, modzie i tańcu". Projekt oparty na warsztatach, prowadzany w filii Centrum Kultury Wilanów w ALTO WILANÓW - , gdzie funkcjonuje m.in. placówka SEZAM. W warsztatach cukierniczych Tort dla Niepodległej wzięli udział zarówno dorośli jak i dzieci. Recepturę jak i pomoc przy ich powstaniu oferowała dyplomowana dietetyczka. Wkład WSS w projekt to przekazanie niektórych produktów do powstania finalnych tortów.