krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
SPOŁEM COOP NA SZCZYCIE KILIMANDŻARO !
Łukasz Bogdanowski ze stowarzyszeniem „Szlak Mi Się Trafił" zdobył Kilimandżaro.
aaa
Zarząd KZRSS „Społem" w Warszawie serdecznie zaprasza prezesów i członków zarządów spółdzielni na kolejną, wiosenną konferencję „SPOŁEM 2023"
aaa
Ogólnopolski program Doceń Polskie ponownie certyfikował Chleb Żytni produkowany przez PSS Głogów
Wyróżnienie to przyznawane jest wyłącznie najwyższej jakości polskim produktom spożywczym
aaa
Pierwsze w Historii Euro Coop posiedzenie Prezydium poza siedzibą organizacji
W dniach 22-24 lutego br. Związek stał się gospodarzem pierwszego w historii tej organizacji spotkania Prezydium poza jej siedzibą.
aaa
Fundacja „Hospicjum głogowskie" przyznała nagrody FILANTROP 2023
Wśród wyróżnionych PSS Głogów.
aaa
W OBRONIE „CHLEBA POWSZEDNIEGO" !
Celem działań Związku jest zbudowanie szerokiej koalicji „ZA CHLEBEM" ponadpartyjnej i ponad podziałami.
Copyright by KZRSS "Społem"

ZAPROSZENIE NA KONFERENCJĘ – „STRATEGIA SPOŁEM 2014"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR I/2014
Opublikowano: środa, 26, luty 2014

Zarząd KZRSS „Społem" w Warszawie uprzejmie zaprasza prezesów i członków zarządów spółdzielni na Konferencję – „STRATEGIA SPOŁEM 2014". Podobnie jak w poprzednich latach Konferencja będzie okazją do spotkania kadry zarządzającej spółdzielniami i podzielenia się aktualnymi problemami dotyczącymi naszej organizacji.

Czytaj więcej...

Wywiad Prezesa Zarządu „Społem" PSS w Słupsku dla „Głosu Pomorza"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR I/2014
Opublikowano: wtorek, 25, luty 2014

W „Głosie Pomorza" z dnia 26 lutego br. został opublikowany krótki wywiad z Eugenią Rębacz, prezesem Zarządu „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Słupsku, kandydatką w plebiscycie „Kobieta Przedsiębiorcza".

Czytaj więcej...

„Społem" PSS „Robotnik" w Zamościu laureatem IX edycji konkursu „Wojewódzki Lider Smaku"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR I/2014
Opublikowano: poniedziałek, 24, luty 2014

W IX edycji konkursu „Wojewódzki Lider Smaku" pierwsze miejsce wśród wyrobów piekarskich zajął chleb „Balanza" z zamojskiej „Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców „Robotnik".

Czytaj więcej...

„Społem" WSS Śródmieście i MAH „Społem" kontynuują akcję „Właściwe odżywianie pomaga w nauce"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR I/2014
Opublikowano: piątek, 21, luty 2014

Od początku 2014 r., w ramach kontynuowania akcji „Właściwe odżywianie pomaga w nauce", zrealizowane już zostały przez „Społem" Warszawską Spółdzielnię Spożywców Śródmieście i Mazowiecką Agencję Handlową „Społem", zaplanowane na I kwartał br., kolejne spotkania z przedszkolakami.

Czytaj więcej...