krs coop facebook
Serwis Informacyjny Społem

aaa
Spotkanie studentów Europeistyki Uniwersytetu Warszawskiego z przedstawicielami spółdzielczości konsumenckiej „Społem"
Tematem spotkania była: „Spółdzielczość w Polsce, w UE i na świecie" oraz perspektywy zawodowe dla studentów.
aaa
Po generalnej przebudowie, PSS Szczecin otworzył dla klientów sklep Orion przy ul. Księcia Bogusława X 18a
Sklep mieści się w tym samym miejscu od 1973 r., a na swoje pięćdziesięciolecie otrzymał nowoczesny wygląd.
aaa
Społem Coop na szczycie Kilimandżaro!
Łukasz Bogdanowski ze stowarzyszeniem „Szlak Mi Się Trafił" zdobył Kilimandżaro.
aaa
Ogólnopolski program Doceń Polskie ponownie certyfikował Chleb Żytni produkowany przez PSS Głogów
Wyróżnienie to przyznawane jest wyłącznie najwyższej jakości polskim produktom spożywczym
Copyright by KZRSS "Społem"

Konkurs „Echa Dnia" na najlepsze przepisy czytelników na domowe przetwory z produktami kieleckiej WSP„Społem"

Kategoria: SERWIS INFORMACYJNY SPOŁEM NR III/2016 Opublikowano: środa, 10, sierpień 2016

Trwa konkurs „Echa Dnia" na najlepsze przepisy czytelników na domowe przetwory z produktami kieleckiej Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem".
Aby wziąć udział w konkursie należy przesłać przepis na przetwór z wykorzystaniem octu spirytusowego marki „Społem" na oba wskazane adresy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. oraz Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. .

Czytelnicy mogą głosować na, ich zdaniem, najlepszy przepis. Przepisy ocenią także eksperci – szefowie kuchni z regionalnych restauracji. Ostateczny werdykt to suma głosów po połowie czytelników oraz jury. Można głosować za pomocą SMS, facebooka oraz klików na portalu echodnia.eu. (http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/plebiscyt/przepis-z-octem-spolem,34995,t,id.html)
W konkursie na najlepszy domowy przetwór jest do wygrania 10 koszy ze znakomitymi produktami kieleckiej WSP „Społem" – dla 10-ciu autorów najwyżej ocenionych przepisów.
Każdy kosz zawiera: Majonez Kielecki 700 ml, Majonez Kielecki 500 ml, Majonez Kielecki Omega-3 310 m1, Musztardę Kielecką delikatesową stołowa 545 g, Musztardę Kielecką grillową 545 g, Sos Kielecki hamburgerowy 335 g, Sos Kielecki amerykański 335 g, Sos Kielecki czosnkowy 335 g, Ocet spirytusowy 10% 500ml i Chrzan luksusowy 180 g. Ponadto trzech autorów najlepszych przepisów będzie mogło zaprezentować swoje przepisy w „Echu Dnia".

Przepisy mozna przesyłać do końca września 2016.